Cristi Sculici: „Eu am răbdare, sper să aibă și oamenii cu noi”

0
178

sculiciAntrenorul Ineului și-a integrat rapid două piese noi, pe foștii gloriști Evald Wild și Vlad Filimon. Primul a făcut pereche în centrul defensivei cu Tudoroiu, iar al doilea a fost ales drept unic atacant, linia ofensivă fiind cea în care zărăndanii resimt cea mai mare suferință.
În rest, inspirația lui Bak a făcut ca scorul să nu aibă proporții și mai mari, sclipirile lui Georgiu sau Purece fiind insuficiente pentru ca Ineul să se gândească la mai mult contra UTA-ei.
„Normal că mă deranjează scorul, dar fotbalul se joacă pe goluri. N-am avut forță în atac, iar la 4-0 chiar ar fi penibil să caut scuze. Unele greșeli însă persistă. Încercăm să ne ținem de pluton. Sperăm să ne revenim cât mai repede. Cum a spus și Roli Nagy, trebuie răbdare. Eu o am, sper să aibă și oamenii cu noi”, a afirmat Cristi Sculici. „Mi-aș dori să promoveze UTA, în Liga I, nu doar în Liga II. Fotbalul arădean a suferit în ultimii ani”, a adăugat fostul portar.
Referitor la Wild și Filimon, Sculici a comentat: „E primul lor joc după o săptămână cu noi. Wild s-a integrat, e profesionist, băiat serios. Pe Filimon l-am folosit pe un post pe care el a jucat mai puțin, în atac, dar e o criză de atacanți la noi, pe care sper să o rezolvăm în iarnă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.