Ineul a avut o șansă mare să dea lovitura la Hunedoara, după ce avea 1-0 la pauză și un om mai mult pe teren. Botaș a marcat spectaculos din lovitură liberă, dar, la mijlocul părții secunde, reduta oaspeților a cedat de două ori în trei minute în fața aceluiași jucător, fostul utist Tecsi.
Cristian Sculici știe că echipa sa a ratat o șansă imensă de a bifa un al doilea rezultat pozitiv din tot atâtea meciuri ofciale în 2016. „Nu ne-a bătut Hunedoara sau arbitrii, ne-am  bătut singuri. Când conduci pe tabelă și joci în superioritate numerică trebuie să gestionezi altfel situația. Din păcate, noi am făcut pasul înapoi după pauză, am pierdut mijlocul terenului și am mai și luat două goluri în trei minute. Rar mi s-a întâmplat să fiu mai supărat decât astăzi (n.a. sâmbătă), am pierdut pe fondul lipsei de experiență și a unei frici de rezultat. Se știe că avem oamenii nu­mărați și contăm pe mulți tineri, iar când mai lipsește și un fotba­list de valoarea și experiența lui Bier se simte la noi. Nu susțin că am fi câștigat cu Atti pe teren, dar, cred că am fi gestionat mai bine unele momente ale jocului”, a punctat antrenorul zărăndanilor.
Repetând că arbitrii nu au viciat rezultatul, Sculici ar fi dorit să revadă faza la care lui Mașniță i s-a anulat un gol pe motiv de offside, la 0-1, chiar înainte de ultimul fluier al primei părți. „Centrarea a venit de la 30-35 de metri, mi-e greu să cred că jucătorul nostru era în fața fundașilor adverși.  În fine, nu trebuia să fim atât de naivi, încât să le facem cadou adversarilor două goluri. Încă trei puncte ar fi fost foarte importante pentru moralul nostru înainte de meciurule cu Sebiș și Ighiu”, a adăugat tehnicianul „alb-albaștrilor” după înfrângerea cu
2-1 a echipei sale „sub furnale”.

Recomandările redacției