tudoroiuCS Vladimirescu a trecut de al patrulea meci în care n-a cunoscut înfrângerea. În etapa a XX-a, arădenii au reușit – parțial, e adevărat – să-și atingă scopul, terminând în picioare confruntarea cu tenacea Jiul Rovinari. Clasați pe poziția secundă, „minerii” au trecut rapid peste șocul primirii primului gol, au trecut în avantaj, însă „Vladi” a găsit resurse să salveze meciul în final, după ce Tudoroiu a punctat pentru 2-2.
„Din păcate, am început bine, dar, după ce am dat golul, parcă ne-am speriat de rezultat și nu a ieșit nimic. Nu am avut posesie, ne-am lăsat dominați și am marcat pe final. Poate nu meritam egalul după cum a decurs jocul, dar, până la urmă, avem un punct. Tot acești băieți au făcut și celelalte puncte. Poate a fost lipsă de încredere, de curaj, ne-au costat. După ultimele rezultate, dorința a fost prea mare. Din păcate, am făcut cel mai slab joc din retur”, a analizat antrenorul Cris­tian Sculici prima reprezentație a trupei sale pe un teren… nemocirlos. „Acum trebuie să ne revenim, să ne acomodăm la loc cu terenurile bune”, a adăugat antrenorul băieților din Vladimirescu.
Runda viitoare, roș-albaștrii se pregătesc pentru un meci de totul sau nimic, după cum glăsuiește vechiul clișeu. CS Vladimirescu merge în fieful celor de la Apă Craiova, prima echipă pe care pot spera s-o ajungă în clasament la această oră. „Va fi care pe care în Oltenia, noi mergem să luăm puncte”, a transmis Cristi Sculici.

Recomandările redacției