Cristi Todea se pregătește să devină antrenor!

0
339

todeaMijlocașul arădean și-a prelungit, zilele trecute, contractul cu Gaz Metan Mediaș. La 35 de ani, cel poreclit „Dulăul” pentru determinarea-i devenită marcă înregistrată se gândește deja la ce va face după ce va veni momentul retragerii din iarbă.

Cristi Todea a încheiat primul an la Școala de antrenori și se pregătește pentru obținerea licenței B. „Am finalizat abia primul an, mai am unul pînă să obţin licenţa B, vor urma apoi altele, astfel că va fi o cale lungă pe care mi-o doresc foarte mult să o parcurg. După ce voi încheia cariera de jucător vreau să rămîn în fotbal, fac asta de la şapte ani. Cred că mi s-ar potrivi meseria de antrenor chiar dacă este diferită de cea de fotbalist”, a mărturisit fotbalistul într-un interviu redat de gsp.ro.

Până atunci, Todea se pregătește pentru un campionat pe care-l vede infernal. „Ne va aştepta cel mai greu sezon de pînă acuma avînd în vedere că la finalul campionatului vor retrograda şase formaţii.Echipa a pierdut în această vară cîţiva jucători însă pe fondul unor jocuri bune îmi doresc foarte mult să rămînem în liga I şi anul următor”, a punctat fostul utist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.