FOTO: Ciprian Petcuț

După Adrian Petre, Cristian Andor este utistul ce și-a pus cel mai mult amprenta pe ultimele rezultate pozitive ale „Bătrânei Doamne”. Mijlocașul sosit în această vară în „alb-roșu” a înscris goluri decisive cu Academica Clinceni și ASU Poli Timișoara, reușită pe care o consideră: „Cea mai importantă din cariera mea. Pentru mine, dar mai ales pentru atâția suporteri într-un derby de tradiție în România. De bine de rău, nu am pierdut acel meci ce a devenit istorie pentru noi, privim doar înainte”.
Iar primul hop îl reprezintă deplasarea de la Târgoviște, pe care fotbalistul orădean o consideră foarte grea. „E un meci de 6 puncte, pe care vrem să-l gestionăm cât mai bine. Indiferent că am jucat pentru Bihor sau Brașov, partidele cu Chindia, o echipă ce nu a schimbat prea mult în lotul ei de un an și jumătate, au fost foarte frumoase. Acum ne interesează mult să câștigăm, iar personal îmi doresc să-i pun probleme mai mari decât anul trecut adversarului direct și anume Pătru”, a adăugat fotbalistul de 27 de ani.
Ca și Strătilă, celălalt mijlocaș lateral al „Bătrânei Doamne”, Cristi Andor pare schimbat în bine în „gestiunea” Roșu – Nacho. „Pro­babil că a contat și pregătirea, dar cert este că mă simt mult mai încrezător în forțele mele. Îmi propun să dau sută la sută și pe mai departe”, a încheiat utistul, autor al pasei decisive de la golul trei semnat de Petre la Balotești.
Și Laurențiu Roșu și-a expus punctul de vedere vis-à-vis din cadrul etapei a 19-a (ultima a turului ) în Liga a II-a, de la Târgo­viște. „Ideea noastră e aceea de a merge să câştigăm, pentru a rămâne în apropierea echipelor din fruntea clasamentului. Ştiu că echipa gazdă are doi atacanţi de valoare, care marchează, Neguţ şi Cherchez, dar noi trebuie să ne corectăm greşelile din apărare, deoarece în atac stăm bine. Meciul nu e decisiv pentru cele două echipe, chiar dacă ele se bat la promovare”, a spus antrenorul echipei fanion a Aradului.
UTA nu are probleme de lot pentru confruntarea de duminică, de la ora 11, ce se va vedea și pe micile ecrane pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Recomandările redacției