Cristian Costin: „Puteam mai mult la debutul în Liga a II-a”

0
580

costinDupă Dennis Man, Bogdan Burlă și Amir Jorza, cu Gaz Metan Mediaș și Adrian Petre, cu Universitatea Cluj, UTA a mai debutat doi tineri fotbaliști în Liga a II-a cu ocazia confruntării cu CS Mioveni. Este vorba despre Michel Vlad (20 de ani) și juniorul Cristian Costin (17 ani).
Acesta din urmă s-a remarcat și în meciul de Cupă cu CSM Reșița, cu un gol și un „assist”, iar ieri l-a înlocuit pe cel mai bine cotat utist, Sorin Strătilă. „Mă bucur că am debutat în Liga a 2-a la doar 17 ani, dar puteam mai mult. Îmi pare rău că nu mi-am ajutat mai mult echipa, poate aș fi putut crea sau fina­liza mai multe faze de poartă, dar acum nu mai pot întoarce timpul. Puteam și meritam să ținem de rezultat. Rămânem cu aceste două puncte pierdute nemeritat în meciul cu Mioveniul, sper să ne revanșăm rapid chiar de etapa următoare”, a spus tânărul „textilist” imediat după încheierea confruntării cu argeșenii.
Costin s-a aflat printre cei cinci juniori cu care UTA a încheiat confruntarea cu argeșenii. „Mă bucur că antrenorii au încredere în noi și ne promovează,  iar noi trebuie să le răsplătim încrederea, să le arătăm că avem calitate și merităm să jucăm”, a comentat tânărul fotbalist de bandă care
și-a creat o bună ocazie de gol sâmbătă, lobându-l pe Calvin, dar întâlnind apoi opoziția portarului Croitoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.