Cristian Irimia: „Derby-urile locale, disputate și discutate”

0
243

irimiaVeteranul celor din Pâncota a intrat în poartă după eșecul de la Ineu și, cu el între buturi, gruparea din Podgorie n-a cunoscut înfrângerea. „Şoimii” n-au meci vineri în Liga a III-a, datorită excluderii celor de la FC Maramureș, dar la orizont se conturează deja întâlnirea cu Național Sebiș.
– Cristi, a mai trecut cu bine un val peste Pâncota.
– Ocaziile și posesia au fost la noi pe terenul Turdei, doar când am cedat deli­berat au apărut ei în prim-plan. Jocul nostru a fost bun și plăcut ochiului, am respectat toți sarcinile trasate de antrenor. A fost un joc bun de Liga a III-a.
– … care vă apropie de primul loc.
– Ne apropie. Obiectivul nostru e accederea în play-off, mai departe, ce va da Dumnezeu. Începe să se creeze tam-tam în jurul meciului cu Sebiș, dar e și normal să fie așa. De când mă știu, derby-urile locale au fost disputate și discutate. Nu am inventat noi fotbalul. E normal, sunt ambiții în joc. Nici mie nu-mi convine să pierd cu Sebișul sau Ineul.
– Deci, să nu mai vorbim de meci obișnuit.
– Și când erau UTA, Strungul și Vagonul se „înjunghiau” între ele. Una peste alta, ambiții vor fi, sută la sută. Doar că nu trebuie duse la extrem, gen jurat pe Bibilie, cum am auzit că se mai întâmplă. Așa ceva nu-și are rostul la fotbal.
– După mulți ani, Aradul e în fruntea Ligii a III-a.
– E benefic că sunt trei echipe din Arad care luptă pentru primul loc. Dacă UTA nu retrogradează, și eu zic că nu va retrograda, cred că vor fi două echipe arădene în liga a doua. Aici e avantajul fotbalului arădean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.