Cele cinci goluri înscrise în primele trei etape de către DENNIS the MANace au atras serios atenția asupra evoluției excelente a tânărului atacant al UTA-ei. De evoluția fotbalistică a juniorului ce încă nu a împlinit 18 ani s-a ocupat și se ocupă și tatăl său, fost fotba­list și actual antrenor, Cristian Man.
„Sper să ajungă UTA pe primul loc iar Dennis să joace bine, să marcheze, pentru că asta este datoria lui. Diferența dintre Liga a doua și Liga întâi este foarte mare și dacă Dennis ar face pasul mai sus acum, riscă să nu joace. Are și el minusurile lui, mai are de muncit și eu cred că acum este important pentru el să joace meci de meci, să aibă continuitate și să mai crească în valoare. La 17 ani a decis câteva partide de liga a doua și desigur că a atras atenția unor cluburi de Liga întâi. Au fost oferte și vor mai fi dar peste șase luni sau peste un an eu îl văd jucând tot la UTA˝ , ne-a declarat Cristian Man, tatăl celui mai valoros jucător de perspectivă din curtea UTA-ei.
Parcursul rapid al lui Dennis de la juniori la seniori a fost posibil datorită ochiului profesionist al antrenorilor.
„Încrederea acordată de antrenorii pe care i-a avut, Tisza și Păcurar, au făcut ca Dennis să ajungă la echipa de seniori la doar 17 ani, să joace meci de meci, ceea ce este extraordinar. La liga a doua este alt ritm de joc, alte antrenamente, o pregătire fizică și tactică mai bună și asta contează. A început fantastic acest campionat, cu goluri în fiecare partidă, sper să continue tot așa. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, să muncească și să se pregătească în continuare și să fie util echipei.˝
„Sunt mândru de fiul meu și sper să ajungă un mare fotbalist˝ , a concluzionat tatăl lui Dennis.

Recomandările redacției