Cristian Mihai, convocat în locul lui Vulturar la naționala Under 16

0
273

O schimbare de manager la nivelul naționalei Under 16 a complicat lucrurile și în ceea ce privește convocarea lui Cătălin Vulturar pentru turneul „tricolorilor” din Cipru. Procura semnată de ambii părinți pentru părăsirea țării e pe numele fostului ma­nager, iar cum tatăl fotbalistului e plecat din țară e prea complicat să se refacă actele în așa fel încât căpitanul României U16 să răspundă la chemarea selecționerului Daniel Mogoșanu.
Prin urmare, acesta din urmă a convocat la lotul național un alt mijlocaș central de la UTA 2004, grupă pregătită de Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi, pe Cristian Mihai. Acesta are un profil ceva mai ofensiv decât colegul său care a susținut recent probe la Liverpool, urmând să fie plecat în Cipru în perioada 1-13 februarie.
În schimb, Cătălin Vulturar rămâne în programul primei echipe și va efectua cantonamentul din Antalya dintre 2 și 14 februarie. Prin urmare, exceptându-i pe accidentații Coulibaly și Stancu, Laszlo Balint va avea lotul complet la dispoziție pentru cea mai importantă perioadă de pregătire a stagiunii de primăvară, una în care UTA va ataca cu toată puterea promovarea în Liga 1. Mai mult, după plecarea brazilianului Diego Lorenzi, Vulturar a devenit a cincea variantă de mij­locaș central, după Moise, Pușcaș, Isac și Hrezdac, sau, cine știe, prin forma sa sportivă va avansa puțin în preferințele „principalului” utist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.