Cristian Sculici: „Ne-am dorit mai mult victoria și am fost mai pragmatici ca altădată”

0
199

sculici3Ineul a profitat la maxim de pro­blemele din ograda celor de la Minerul Mehedinți și a câștigat al doilea meci al campionatului. Pe arena de 24 de stele de la Turnu Severin, zărăndanii au marcat cand au trebuit și i-au oferit motive de satisfacție staffului tehnic. „Sunt bucuros pentru cele trei puncte, dar nu și pe deplin mulțumit. Suntem la doar al doilea rezultat pozitiv, au fost meciuri în care am comis destule greșeli și nu știu dacă am scăpat defintiv de ele. De data asta ne-am dorit mai mult victoria decât adversarii noștri, am fost mult mai concentrați și pragmatici ca altădată. În afara celor două goluri am mai avut două-trei situații bune, însă nu ca la alte meciuri  când am ratat și cu poarta goală. Și e mult mai bine așa, căci, până la urmă, în fotbal e important rezultatul și mai puțin spectacolul”, consideră Cristian Sculici.
Principalul „alb-albaștrilor” mai crede că victoria de pe malul Dunării este importantă  și pentru că: „Am căpătat puțin moral, băieții au văzut că se poate dacă dau totul pe teren. Îi felicit pentru atitudinea de astăzi (n.a. sâmbătă), mi-ar plăcea să continuăm acest trend ascedent. Vine meciul cu UTA, din care vrem să scoatem maxim. Respectăm echipa ară­deană, însă în situația în care suntem, punctele sunt foarte impor­- tante și pentru noi. Și, oricum, Ineul a jucat și va juca toate me­ciurile pe teren indiferent de adversar”, a adăugat Sculici.
Tehnicianul Ineului a făcut și schimbări inspirate, jucătorii care au intrat având un aport important la obținerea succesului. Echipa a părut mai echilibrată cu Kocsis fundaș dreapta, Boldizsar mijlocaș stânga și Cotoc în avanposturi. Tânărul atacant i-a oferit pasa lui Purece la golul de
0-1, după care a fost schimbat la trecerea timpului. „Nu s-a supărat,
i-am explicat alegerea. E un băiat cuminte și inteligent, știa că e pentru binele echipei schimbarea sa din final cu Chirilă”, a mai spus Sculici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.