sculiciDupă exact un deceniu, Cristian Sculici pune punct relației cu gruparea pe care chiar el a înființat-o și la a cărei cârmă s-a regăsit în cel mai înalt vârf din istoria acesteia, Liga a III-a.
Anunțul vine la o zi după cel al finan­țatorului Rolland Szabo. „Cunosc motivele plecării sale, dar să zicem că sunt probleme interne și nu vreau să intru în polemici cu nimeni. Oarecum, el a dus greul. Au fost și niște performanțe, momente bune și grele, probabil că se orientează în altă parte. În viața fiecărui club mai vin și pleacă oameni”, a comentat Sculici.
Despre despărțirea sa de „Vladi”, fostul portar a spus: „Am încheiat un ciclu foarte lung, început în 2003. Au fost și bune, și rele, și performanțe, și, din păcate, această re­trogradare. În 2003 am venit cu o promovare în Onoare, iar acum îmi închei aventura la Vladimirescu cu o câștigare de campionat în Liga a V-a, neavând drept de promovare în primul eșalon județean. Am anunțat în urmă cu câteva săptămâni și la Primărie, i-am anunțat și pe băieți, că după ultima etapă din Liga a V-a îmi voi înceta activitatea”.
Cristian Sculici a admis că decizia de a-și despărți drumul de cel al echipei pe care a fondat-o n-a fost simplă. „În termeni mai ciudați, eu am inventat echipa, am construit-o. Au fost oameni de-a lungul timpului care au ajutat mai mult sau mai puțin. Nu e ușor, normal, dar decizia e luată, drumul meu se desparte aici de cel al echipei”, a spus antrenorul.
„Îmi pare rău de ce s-ar fi putut face în alte condiții, dar nu are rost să detaliem, ar fi doar discuții”, a continuat Sculici. Chestionat cu privire la viitor, acesta a afirmat că își rezervă o perioadă pentru liniște: „Deocamdată sunt în vacanță, după 10 ani, vreau să stau puțin să cuget…”

Recomandările redacției