Tabăra utistă a digerat greu înfrângerea din meciul cu Sportul Snagov (1-4). Cu două zile înaintea întâlnirii cu Pandurii Târgu Jiu, an­tre­norul principal Cristian Todea a vorbit despre starea vestiarului. „Am avut o ședință după joc, iar domnul Ionuț Popa a fost clar, dânsului nu-i place să piardă cum s-a întâmplat cu Snagov. A fost o discuție, pozitivă, ar fi bine ca să învățăm din ea. Pres­tația jucătorilor a fost sub ni­ve­lul lor, au fost probleme de atitu- dine, n-am găsit soluții și n-am avut luciditate. E important să câștigăm împotriva Pandurilor, ca apoi să abordăm altfel ulti­mele meciuri, fără presiunea retrogradrii, care, încă nu a dispărut”, a punctat Todea.
Fostul mijlocaș a subliniat importanța schimbării de atitudine și le-a atras elevilor săi atenția asupra realității ce contrazice calculele hârtiei. De altfel, pentru prima oară în campania de primăvară, utiștii plecau cu prima șansă în fața unui adversar și au clacat. „Cum am spus, foarte mulți jucători au fost sub nivelul lor, la meciul cu Târgu Jiu trebuie să avem altă atitudine, altă determinare. Înfrângerea din meciul trecut a fost încă o dovadă că nu mai sunt meciuri grele și meciuri ușoare. Noi, cel puțin, am demonstrat contra­riul, făcând jocuri bune cu Chindia Hermannstadt sau Afumați, dar pierzând puncte mai slab cotate, care, după cum s-a văzut și la acest ultim meci, dau maxim când întâlnesc UTA”, a adăugat „Dulăul”.
Altfel, nu este exclus ca de la partida de la Motru, cu Pandurii, să revină pe gazon Bogdan Burlă. Ca decan de vârstă al juniorilor arădeni, fundașul stânga s-a antrenat normal în ultimele săptămâni, iar duminica trecută a și fost trecut pe foaia de joc a disputei cu Snagovul. Singurul fotbalist încă nerefăcut după operația de menisc suferită este Norbert Polgar. Meciul cu gorjenii începe mâine, la ora 11.

Recomandările redacției