Cristian, un băiețel de șapte luni din Arad, are nevoie de ajutorul nostru

3
7422

Zilnic vedem mii de cazuri de copii bolnavi, care au nevoie de sprijinul semenilor pentru a trece prin intervenții complicate. Am scris de nenumărate ori, în paginile ziarului nostru, despre asemenea cazuri, dar și despre oameni cu suflet, care au pus mână de la mână, să ajute în cazurile dificile. Recent, am fost contactați, din nou, de o cititoare care ne-a spus pe scurt povestea tristă a unui îngeraș de copil care are nevoie de ajutorul nostru. ,, Vin cu o rugăminte extrem de mare .Vă rog frumos să ne ajutați că povestea lui Cristian să ajungă cunoscută . Vreau să vă rog să ajutam și un copilaș nevinovat, care are nevoie de susținere .Nu este vorba de o  sumă enormă,  dar mămica nu mai face față cheltuielilor”, ne spune Maria .

Povestea micuțului este una tristă. Cristian este un  baietel de șapte luni, născut la 34 de săptămâni cu greutate de 2,300 kg. Din păcate, la naștere a venit și diagnosticul: asfixie obstetricala gr. III,  encefalopatie hipoxic  ischemică. Încă de la primele ore s-a hrănit cu dificultate având de asemenea și o anemie de prematuritate și hipotonie axiala. Pentru mulți diagnosticul copilului înseamnă doar o înșiruire de termeni medicali, pentru mama copilului reprezintă o luptă continuă pentru a-și salva puiuțul. A fost internată de două ori la Cluj, câte două săptămâni, la Timișoara de șase ori, iar la spitalul din Arad merge tot din două în două săptămâni cu micuțul.

Mai ,,pe românește”, micuțul Cristian are o pungă cu lichid pe creier care trebuie operată.  Momentan  face tratament, dar și multe alte investigații până la operație. O mare  parte dintre aceste investigații nu  sunt gratuite .

Toate intervențiile asupra băiețelului, cu investigați , internare și tratament ajung undeva la 60 de miloane, ne spune Maria.

 Mama copilului nu poate susține aceste costuri fără ajutorul dumneavoastră, oamenilor cu suflet. Există și o pagină de facebook ,,Împreună pentru Cristian”, unde cei interesați,  pot cere mai multe informații. Cei care doresc să susțină această mămică greu încercată, pot dona în contul de mai jos:

RO75BTRLRONCRT0488509901 RON

Pădure Maria , Banca Transilvania

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.