ciocanContactată site-ul totalbaschet.ro pentru a explica plecarea sa de la Arad, chiar înaintea finalului de campionat, Cristina (Acea) Ciocan a făcut câteva acuzații referitoare la fostul ei loc de muncă.
„Am plecat de acolo pentru că era cineva în echipă care dădea din vestiar la conducere şi preşedintele le spunea la cele „pedepsite” că de la mine ştie. Ulterior, am aflat că postul acesta, de antrenor secund, era pentru altcineva, şi eu făcându-mi treaba, cu scouting-uri şi tradus, am deranjat”, a motivat fosta baschetbalistă.
„Deci, în câteva cuvinte, am fost săpată. Şi încă o întrebare aş vrea să pun tuturor: Oare de ce nicio româncă, în afară de localnice şi cele care nu au de ales, nu se mai întoarce la Arad? Din generaţiile tinere care au trecut pe acolo? Oare de ce? Chiar nu se întreabă nimeni?”, a mai înțepat Ciocan.
Urban: „Îşi fabrică scenarii”
Marcel Urban, preşedintele clubului arădean, a reacţionat mai degrabă elegant la spusele fostei jucătoare, care a îndeplinit şi rolul antrenorului secund: „Ciocan nu are nicio răzbunare faţă de noi. Îşi fabrică scenarii, pentru a-şi crea apoi avantaje. Nu îi contest va­loarea ca jucătoare, dar caracterul său lasă de dorit, nu degeaba a sărit de la o echipă la alta. Din punctul meu de vedere este un caz închis. Din declaraţiile ei, foarte puţine lucruri sunt adevărate, dar nu vreau să mai intru în polemici.”
Anul trecut, Ciocan îşi anunţa retragerea de pe teren, dar între timp s-a răzgândit şi este aproape de a semna cu o echipă din Liga Naţională. „De jucat o mai poate face, dar în nici un caz la nivelul de acum câţiva ani”, e de părere Urban.

Recomandările redacției