Ion Cristoiu vine cu o opinie incendiară despre cazul în care este acuzat Dan Diaconescu. Jurnalistul are propria teorie despre ce se ascunde în spatele dosarului în care i se aduc acuzații lui Diaconescu, conform realitatea.net.

„Cazul Dan Diaconescu nu este decât o nouă diversiune pentru ceva foarte grav în această perioadă“, este dezvăluirea incendiară făcută de jurnalistul Ion Cristoiu care spune că totul nu este decât un semnal că SRI-ul se reîntoarce în procesele penale, în special față de acele persoane care deranjează. Cristoiu spune că este clar un proces regizat pentru că înainte ca Diaconescu să afle că este acuzat penal, Parchetul s-a autosesizat și ar fi informat anumiți jurnaliști înainte să afle inculpatul. 

„Scandalul nu-l vizează atât. Că nu-l văd eu pe Diaconescu periculos. Scandalul vizează crearea unei mari perdele de fum. Suntem în niște zile de perdele de fum. Ori este o perdea de fum pentru reîntoarcerea SRI-ului în procesul penal. Cei care au făcut această diversiune sunt mari regizori. Are tot ce trebuie „Dan diaconescu, cunoscut”, „virgină“, gemene, minore, are tot ce trebuie că să stea ca povestea cu Caracalul vreo 10 zile. Atenție la buzunare, că ăștia fură ceva, fac ceva în această perioadă cât noi să nu vedem. Eu, Ion Cristoiu, nu cred că e vinovat. Acea porcărie prin care omului înainte de a i se aduce la cunoștință se încalcă total legea. Parchetul difuzează în presă, de-a gata. Lui Dan Diaconescu i se poate întâmpla orice că nu-l apără nimeni”, a spus Ion Cristoiu.

sursa: realitatea.net

Recomandările redacției