După eșecurile cu cele două echipe din județul Hunedoara la un gol dife­rență: 0-1, la Deva și 1-2, acasă, cu Corvinul, întrerupte de succesul de la Lugoj, Crișul Chișineu-Criș a făcut spectacol tot în județul Timiș.
„Dubla” lui Ciornei și câte o reușită în dreptul lui Sabău, Matei și Lazăr, la care a replicat doar Corlățeanu, au băgat punctele în traista Crișului, ce are șansa să mai avanseze cel puțin un loc, dacă nu două, până la finalul stagiunii.
„Probabil, dacă echipa gazdă încă mai avea șanse să se salveze ar fi abordat altfel meciul, însă și noi am tratat foarte serios această ultimă deplasare a sezonului. Veneam după două prestații proaste cu Deva și Hunedoara, nici la Lugoj nu am fost prea inspirați, deși am câștigat, eram datori să ne revanșăm cu un joc bun. Și chiar am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, băieții au avut mare poftă de joc, s-au implicat din primul până în ultimul minut”, spune Remus Lung.
Antrenorul secund al Crișului susține că obiectivul cu Unirea Alba Iulia sunt alte trei puncte, deși formația vizitatoare e cu cuțitul la os în ultima rundă.
„Vrem alte trei puncte și săptămâna viitoare, vrem să ne des­părțim frumos de fanii noștri la primul sezon de Liga a III-a. Este clar că vom întâlni o formație ce va da totul în meciul cu noi, dar nu ne vom lăsa mai prejos, deși se simte puțin aerul de vacanță”, a adăugat Lung, care a fost a cincea variantă de fundaș central pentru „Știli” Abrudean în acest sezon.
După Alex Lezeu și Lucian Mucha s-a despărțit oficial de Crișul. „Serviciul, unul foarte bine plătit, nu-i mai permitea să participe la antrenamentele unei echipe de Liga a III-a. Îi mulțumim lui Luci pentru tot ce a făcut pentru club și-i dorim mult noroc pe toate planurile”, a mai transmis „secundul” formației „alb-albastre”.

Recomandările redacției