Crișul a stins Flacăra pentru un loc în plutonul fruntaș: „Victorie mare, muncită”

0
222

Scop atins pentru Crișul Chișineu odată cu vizita vâlcenilor de la Horezu. „Alb-albaștrii” au confirmat faptul că la Filiași, cu FC U Craiova, a fost un simplu accident de parcurs și a trimis fostul vicelider cu mâna goală acasă.
„Vârful” Modan a fost cel care a decis partida, profitând și de o eroare a portarului advers, iar „alb-albaștrii” rămân în plutonul fruntaș. „Mă bucur că am avut reacție după înfrângerea rușinoasă contra Craiovei. Le mulțumesc jucătorilor pentru cum s-au pregătit în această săptămână și pentru cum au jucat azi. Au făcut risipă mare de efort, iar jucătorii de pe bancă au venit cu plus și și-au adus aportul la victorie. Zamfir a intrat și a evoluat bine după schimbarea impusă de accidentarea lui Onuțan, depinde de el dacă rămâne în poartă mai departe”, a spus Adi Abrudean, imediat după meci.
Conjunctura cu accidentarea lui Onuțan și intrarea în luptă a lui Rafael Zamfir l-a scăpat pe Ovidiu Pașcalău de povara de a juca până la final, în condițiile în care aflase că bunul său prieten și fost colaborator la Felnac, Dan Ristin, a fost găsit mort la orele amiezii. „Am anti­cipat că vom avea o partidă dificilă, căci am avut și jucători care s-au gândit la tragedia dispariției lui Dan Ristin. În plus, știam că cei de la Horezu au destui fotba­liști experimentați și în câteva rânduri
ne-au pus probleme. Dar, noi am avut ocazii mai bune, am dat gol, este o victorie mare, muncită ce ne menține în prima parte a clasamentului înaintea unui calup de meciuri mai abordabile. Vreau să avem un sfârșit de campionat cu rezultate
pozitive”, a adăugat „Știli”, care a transmis sincere condoleanțe familiei Ristin în numele clubului din Chișineu-Criș.
După o victorie (2-0, la Sebiș) și un rezultat de egalitate (1-1, la Cermei), Horezu a bifat și un eșec în județul Arad. E adevărat, vâlcenilor le-au lipsit oameni importanți precum portarul Pop, fundașii Samson și Munteanu și mijlocașul Preda, lucru subliniat la final de Adi Popa. „Am luat gol la o neatenție, pe o minge lungă urmată de o centrare în careu. În rest, a fost un meci echilibrat, am avut ocazii și noi, am vrut să câștigăm, dar nu am putut. Gazdele formează o echipă bună, le felicit, noi avem și jucători foarte tineri, trebuie să avem rabdare cu ei. În plus, azi ne-au lipsit patru titulari și s-a văzut”, a spus antrenorul-jucător al celor de la Horezu.
Crișul se deplasează la Hunedoara săptămâna viitoare, în timp ce Horezu găzduiește Becicherecu, formație rănită după primul eșec stagional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.