Crișul, a treia forță în C4: „Suntem exact pe locul pe care-l merităm, să nu mai repetăm greșelile de acum un an!”

0
289

Pentru a doua iarnă la rând, Crișul Chișineu-Criș ocupă un loc pe podiumul eșalonului trei al fotbalului românesc. Punctele în clasament sunt cu două mai puțin în dreptul „alb-albaștrilor”, dar asta și pentru că: „În afara celor de la FC U Craiova, care e la un alt nivel și va promova, probabil, la pas, restul echipelor sunt destul de apropiate valoric. Oricine poate bate pe oricine în această serie și exemplele au fost numeroase în acest tur de campionat. Cu puține excepții, cum a fost eșecul de la Sebiș, echipa noastră a fost în general constantă în rezultate și suntem exact pe locul pe care-l merităm. După Craiova și Lipova, care, la rândul lor, merită să fie în fața noastră. Acum nu mai vrem să repetăm greșelile din iarna trecută, să fim mai inspirați la achiziții pentru a încerca să termină întreg campionatul pe podium”, spune Daniel Cherecheși.
La capitolul câștiguri, managerul grupării de pe Crișul Alb pune în special evoluțiile constant bune ale fotbaliștilor sub vârstă. „Aproape în fiecare meci, antrenorul Abrudean a folosit încă din start cel puțin cu un junior mai mult decât prevede regulamentul. Prin felul cum au jucat și s-au antrenat, copiii s-au cerut în teren, ne bazăm pe ei și din primăvară. Apoi, mai e nucleul tare al echipei, care a pus umărul la promovarea din Liga a IV-a și care asigură o atmosferă de performanță în vestiar. Nu în ultimul rând, avem, zic eu, unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul arădean. Una peste alta, avem multă valoare și oameni cu caracter în vestiarul nostru”, mai susține conducătorul Crișului.
În această iarnă, clubul din Chișineu-Criș suferă ceva schimbări. „Cel mai important lucru este că ne reorganizăm și pornim în noul an cu forțe și resurse proaspete. Băieții au înțeles situația și le mulțumesc pentru asta, în ianuarie îi așteptăm pentru a continua pe această cale împreună. Din punctul nostru de vedere, nu vor mai face parte din lotul Crișului din iarnă Mateucă, Blănaru, Cocian și Mărmăneanu, pe restul îi considerăm importanți pentru proiectul nostru. Avem deja înțelegeri verbale cu 4-5 fotbaliști, în curând le vom și parafa. Cum am spus, vrem să nu mai repetăm greșelile de acum un an și să fim mai puternici în retur, nu invers”, a mai punctat Daniel Cherecheși.
Crișul se va reuni pe 20 ianuarie, dar între 8 și 18 ianuarie, fotbaliștii au de respectat un program de reacomodare cu efortul. Primul meci amical e programat pe 29 ia­nuarie cu juniorii mari ai UTA-ei, după care echipa intră într-un cantonament pe plan local până pe 8 februarie. Pe 31 ianuarie, Crișul va fi oaspetele UTA-ei într-un test programat pe „Motorul”, restul adversarilor din amicalele iernii fiind: Ripensia (12 februarie), Sânnicolau Mare (15 februarie), Becicherecu Mic (22 februarie), Frontiera Curtici (29 fe­bruarie), pentru ca în prima etapă a returului, pe 7 martie, Pecica să viziteze arena „Aurel Ardelean”.
„În final, aș dori să le mulțumesc consilierilor locali și domnului primar Gheorghe Burdan pentru sprijinul necon­- diționat acordat. Firmele Hydro și Gualapack au rămas și ele alături de noi și le mulțumim și lor pentru asta. Suporterilor noștri le urăm Sărbători Fericite și-i așteptăm și în retur în număr cât mai mare alături de echipă”, a încheiat Cherecheși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.