De weekendul trecut, chișeuanii sunt a doua forță a campionatului Ligii a III-a. Succesul cu Filiașul, al treilea la rând în seria a IV-a, duc trupa de pe Crișul Alb la 8 puncte în spatele liderului FC U Craiva, pe care, de altfel, îl va și întâlni la finalul acestei săptămâni.
Ultima ispravă a venit în compania oltenilor din Filiași, care impuseseră
remiza la Cermei la precedenta vizită în orașul nostru.
„Suntem bucuroși că am câștigat în compania unei echipe destul de periculoasă în anumite momente de joc. Am jucat bine, am avut o bună organizare de joc, puteam să ne majorăm mai repede diferența de scor, dar indecizia din unele momente a făcut ca acest lucru să se întâmple abia pe final. Băieții au făcut mare risipă de efort, au alergat, au blocat adversarul și ca o consecință a rezultatelor din acestă etapă iată-ne pe locul doi. Mai important pentru mine este că suntem la al treilea joc la rând fără gol primit, cu maxim de puncte și putem privi cu optimism ce se va întâmpla în continuare”, a spus Adi Abrudean după succesul cu 2-0 în fața trupei lui Ciurea.
Marcatorii golurilor au fost juniorii C&C. Cu reușita lui Angelo Cocian, Crișul a urcat pe locul 3, iar cu cea a lui Marian Codrea până pe 2.
„Cocian a avut nevoie de minute, căci calitate are, har Domnului. Codrea a intrat din postura de rezervă și a marcat pentru liniștea noastră. Este un jucător harnic și ne ajută când apelăm la el, dar chiar și Blănaru și Suslak, ceilalți jucători veniți de pe bancă, au conlucrat la golul al doilea. Avem un lot redus numeric și fiecare jucător este important”, a adăugat „Știli”.
Succesul contra Filiașului a făcut și mai dulce majoratul portarului împrumtat de la UTA, Rafael Zamfir. „În primul rând, îi dedicăm victoria lui Zamfir. Face 18 ani chiar astăzi (n.a. sâmbătă, 12 octombrie), îi dorim să muncească bine, iar noi avem grijă de el. Dar, această victorie o dedicăm și suporterilor noștri și comunității din Chișineu-Criș care ne sprijină și ne oferă condițiile necesare pentru a face fotbal de calitate”, a încheiat Abrudean.

Recomandările redacției