Crișul adulmecă din nou podiumul odată cu vizita Lugojului! Lung: „Niciun meci nu e ușor, nu avem voie să subestimăm pe nimeni!”

0
563

După o pauză de o lună și jumătate, Crișul Chișineu-Criș are oportunitatea de a lega două victorii la rând în seria a IV-a a Ligii a III-a. Programul și mai ales proble­mele de lot apărute prin accidentările lui Pavel și Modan nu i-au permis nou-promovatei arădene să se bucure două săptămâni la rând, însă sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple sâmbătă. Mai mult, fiindcă Metalurgistul Cugir are meci greu la Pîncota, cu Lipova, cu 3 puncte elevii lui Abrudean ar putea reveni pe podium.
După succesul contra Devei, pe malul Crișului Alb ajunge una dintre codașele seriei a IV-a. Lugojul tocmai a luat patru goluri de la Cermei pe teren propriu și pare o formație în derivă pe acest final de tur. Pe lângă valoarea relativ scăzută a lotului, bănățenii se confruntă și cu probleme de ordin financiar ce le influențează supli­- mentar în runda precedentă. Chiar antrenorul-jucător, Eugen Micu­lescu, a recunoscut că echipa sa trece prin momente grele, iar deplasarea de la Chișineu-Criș e de risc maxim.
Printre altele, sâmbătă, Micu­lescu se reîntâlnește cu Remus Lung, fostul său coleg de compartiment defensiv de la ACU, în Liga a II-a. „Îl cunosc bine pe Eugen, e un băiat foarte serios, preocupat, care face tot posibilul să scoată maxim din fiecare meci. Nu mă așteptam ca Lugojul să piardă așa de rău cu Cermeiul etapa trecută, dar asta nu înseamnă că nu își pot reveni până la meciul cu noi. Nu uităm și că liderul Lipova de abia i-a bătut în urmă cu câteva etape, iar noi nu am avut niciun meci ușor în acest sezon, în special pe teren propriu. Așa­dar, un meci ce pare ușor pe foaie prin prisma clasamentului va fi destul de dificil și trebuie să-l tratăm cu seriozitate maximă”, spune Lung, antrenor secund, dar și jucător la Crișul.
Fundașul de 40 de ani e convins că echipa „alb-albastră” își poate îmbunătăți locul din clasament (4) până la finalul turului. „Deși obiectivul nostru e o cla­sare în primele zece echipe la finalul campionatului, ne dorim să fim cât mai sus posibil, iar programul destul de accesibil până la pauza de iarnă ne permite să sperăm chiar la o pozi­ție pe podium. Dar, repet, nu avem voie să subestimăm nicio echipă, iar primul adversar e Lugojul. Vrem să legăm două victorii la rând după o perioadă în care nu am mai reușit asta și încercăm să o facem prestând un joc cât mai bun pentru sus­ținătorii noștri”, a adăugat Lung.
Pentru meciul de sâmbătă, de la ora 14, Crișul are ceva proble­me la nivelul juniorilor, atâta timp cât Toma Bodri e accidentat, iar Clej – incert.
Formații probabile:
Crișul: Dagău – Pavel, Gligor, Siminic – Maghici, Gâlcă, Ianc, Lezeu – Piț, Modan, Budur.
Lugoj: Axinte – Precupanu, Predescu, Miculescu, Kracunjel – David, Mărmăneanu – Olariu, Jula, Dobra – Sărăcin.
Tot sâmbătă, de la ora 14, în cadrul etapei a 12-a, mai joacă acasă și Lunca Teuz Cermei, în compania celor de la FC Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.