Crişul Chişineu- Criş a ratat dramatic şansa istorică din Cupa României

0
370

Handbalistele de la Crişul Chişineu- Criş au ratat şansa istorică, de a duce la Arad, în optimile Cupei României, o echipă de primă ligă. Echipa lui Sebas­tian Tudor a pierdut dramatic duelul
divizionarelor secunde din 16-mile competiţiei, cu FC Argeş – adversară abor­dabilă. Arădencele au plătit tribut şi datorită startului foarte slab de joc, piteştencele având şi şapte goluri în plus pe tabelă. Crişul a revenit spectaculos până la pauză, iar tabela consemna egalitate după 30 de minute, 13-13.
Partea a doua a fost extrem de disputată şi strânsă, cu ambele echipe trecând pe rând în avantaj, dar nu la mai mult de trei goluri. Finalul a fost interzis cardiacilor: la scorul de 27-27, Crişul a ratat atacul, oaspetele au punctat, iar cu cinci secunde înainte de final, Klimek a irosit o lovitură de la 7 metri şi şansa de a duce meciul la loviturile de departajare.
Victorie la limită pentru FC Argeş, cu 28-27, iar argeşencele aşteaptă acum să înfrunte o prim-divizionară. Pentru Crişul şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Klimek 7, Petruse 7, Boldor 5, Puţ 4, Damian 2 şi Iuga 2. Arădencelor le rămâne turneul semifinal al Diviziei A, unde au şanse mari să se califice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.