cibaDaniel Cherecheș și Lucian Ciba a tras linie după amicalul cu Salonta al cincilea al verii, pierdut cu 3-2 de tabăra arădeană. Refăcută după experiența „europeană” începută în primăvară, formația din orașul traversat de Crișul Alb și-a chemat o parte din foștii jucători și se anunță o trupă de prim-plan în noul sezon al Ligii a IV-a, care ia startul weekendul viitor.
Lotul pe care antrenorul Lucian Ciba se va baza îi include pe M. Rus, Pătroi – portari, Ciornei, Manga, Ignat, Iaroș, Iancu, Maier – fundași, Dema, Petrescu, M. Ponta, Jivan, Iancu, Popa, Bragea, Heteș – mijlocași, Faur, Ardelean, Bîrdan, Pantea – atacanți.
În precedentele confruntări amicale din vară, Crișul a învins Național Sebiș (1-0), apoi a pierdut cu CS Ineu (3-7), UTA Bătrâna Doamnă (3-4) și Unirea Sântana (1-3).
În altă ordine de idei, schimbată radical în bine anul trecut, arena din Chișineu Criș a mai beneficiat de încă o îmbunătățire: autoritățile locale au amenajat o pistă de atletism în jurul terenului de fotbal.

Recomandările redacției