Crișul își întărește linia de mijloc: Cătălin Petra și Rus, sub comanda lui Mihai Roșca

0
308

petraDupă un tur sub așteptări, Crișul Chișineu-Criș s-a despărțit de Lucian Ciba, care – însă – nu a exclus o revenire pe banca „alb-albaștrilor” în viitor. De pe 15 ianuarie, însă, când se încheie vacanța în cazul Crișului, echipa va încăpea pe mâna lui Mihai Roșca, ce are ca obiectiv clasarea în primele patru forțe ale Ligii a IV-a Arad, dar și pregătirea stagiunii următoare.
După plecarea lui Herlo și probabila renunțarea la Ignat, care nu poate respecta programul de antrenamente, conducerea Crișului a perfectat câteva mutări importante. Sub comanda noului tehnician vor ajunge mijlocașii Petra (Gloria) și Rus (Păuliș), dar și portarul Curticiului, Mucha. Acesta din urmă a semnat deja cu Crișul un contract valabil din vară, dar conducerea clubului va încerca să-l ia încă din această iarnă pe tânărul goal-keeper.
Clujeanul Cătălin Petra (foto) venea în urmă cu trei ani la Gloria și era considerat una dintre „perlele” echipei la care mai evoluau Eșanu, Manea, Bujor sau Dubeștean. O accidentare l-a scos din circuit luni bune de zile, iar când a revenit pe gazon nu a mai fost același. În ultimul an la Facultate, mijlocașul de 21 de ani încearcă să-și relanseze cariera la Crișul.
Totodată, președintele Crișului îi avertizează pe cei de la Lunca Teuz Cermei că nu-l vor putea transfera pe Pirtea. „Jucătorul a fost împrumutat la Gloria, va reveni la noi și cine îl vrea trebuie să plătească grila de formare. Nu cred că Cermeiul are vreo șansă să-l ia”, a precizat Daniel Cherecheși.
„Alb-albaștrii” și-au programat nu mai puțin de opt meciuri amicale în această iarnă, cu adversari de toate categoriile: Șoimii Șimand, ASU Poli Timișoara, UTA, UTA II, Șoimii Lipova, Frontiera Curtici, Unirea Sântana sau  Victoria Zăbrani. La începutul lunii februarie, Crișul va efectua un canto­nament în stațiunea montană Arie­șeni sau pe plan local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.