Relația de lungă durată dintre Voința Mailat, respectiv președintele acesteia, Laszlo Molnar, și Florin Mateucă, s-a încheiat odată cu transferul definitiv al fotbalistului la Crișul Chișineu-Criș. După despărțirea de Bogdan Bozian, Adi Abrudean avea nevoie de un fotbalist care să facă jocul de la mijloc în sus și, astăzi, au obținut semnătura lui „Mateo” până în vara anului 2021.
„Florin este un fotbalist încă tânăr care și-a demonstrat din plin calitățile în fotbalul județean, dar și contactul cu Liga a treia, în primăvară, la Sebiș, a fost foarte bun. Sunt convins că își va menține constanța în evoluții și în tricoul Crișului, fiind fotbalistul de viteză și execuție de care mai aveam nevoie pentru un lot și mai competitiv.˝ ne-a declarat antrenorul alb-albaștrilor.
Însă, odată cu oficializarea transferului lui Mateucă, „Știli” a aflat că nu se va mai baza și pe serviciile lui Gabriel Siminic. Experimentatul fundaș va îmbrăca tricoul Dumbrăviței, una dintre formațiile ce își anunță intențiile de promovare în Liga a doua.
Fotbaliștii Crișului și-au terminat aseară vacanța și s-au întors la treabă în vederea pregătirii noului sezon. După ce vor oficializa și transferul lui Răzvan Onuțan (de altfel suspendat în prima etapă din noul sezon), conducerea grupării de pe Crișul Alb vor mai avea sarcina să găsească încă un junior născut în anul 2000 sau mai mic.

Recomandările redacției