Astăzi au avut loc partidele din primul tur al competiției KO din fotbalul românesc, fază în care au luat startul cele 68 de echipe care au jucat sezonul trecut în Liga III plus 7 venite din campionatele județene.

Astfel, din județul Arad au luat startul Crișul Chișineu-Criș, Șoimii Lipova, Gloria Lunca-Teuz Cermei, Progresul Pecica și Frontiera Curtici, adică echipele care anul trecut au evoluat în al treilea eșalon fotbalistic românesc. Echipele fiind grupate pe criterii geografice, din păcate patru dintre cele cinci au jucat între ele astfel că, automat, două echipe din județul nostru și-au luat adio de la competiție dar în același timp, la startul ei am avut siguranța că cel puțin alte două merg mai departe.

Singura care a avut adversar din alt județ a fost Crișul Chișineu-Criș care, de altfel, a fost și performera rundei, reușind să câștige în deplasare la Luceafărul Oradea, la nu mai puțin de 7 goluri diferență. Progresul Pecica s-a impus și ea destul de ușor, la scor de neprezentare în partida de la Curtici. Celălalt duel inter-arădean a fost mult mai echilibrat, câștig de cauză având însă tot oaspeții, Șoimii Lipova reușind să câștige la limită pe terenul celor de la Gloria Lunca-Teuz Cermei.

Iată rezultatele și marcatorii

  • Luceafărul Oradea – Crișul Chișineu-Criș 2-9 (Grigore, Moise, Burlă-3, Haloș, Barbu-2, Iuga)
  • Frontiera Curtici – Progresul Pecica 0-3 (Bozian, Andrieș, Stanciu)
  • Gloria Lunca-Teuz Cermei – Șoimii Lipova 1-2 (Vlad / Filimon-2)

Turul II al Cupei României, se va desfășura pe 31 august, tot în dublă manșă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției