În ultima partidă de pe teren propriu în acest an, Crișul Chiși­neu-Criș primește vizita timișenilor de la Millenium Giarmata. „Alb-albaștrii” se află în acest moment pe poziția a patra, dar o victorie sâmbătă i-ar putea rea­duce pe podium.
Nicu Modan a fost o piesă importantă în angrenajul echipei, atât în Liga a IV-a (unde a fost golgheterul campionatului, cu 40 de goluri) cât și după promovarea în eșalonul terț. „Ne așteptăm la un meci greu, ei sunt acolo jos în clasament și nu au ce pierde contra noastră, vor veni la victorie. Trebuie să fim atenți pentru a câștiga partida, să terminăm cât mai sus. Despre adversari nu știu foar­te multe, am avut un amical cu ei înainte de începutul sezonului și țin minte că au mulți jucători tineri, care aleargă mult” a declarat atacantul des­pre meciul din weekend.
Modan nu a mai înscris pentru echipa sa de la înfrângerea (2-1) suferită la Dumbrăvița: „Faptul că nu înscriu de câteva etape mă afectează, pentru că aș vrea să îmi ajut mai mult echipa. Am ratat foarte multe ocazii, dar pe primul plan sunt rezultatele, nu contează cine înscrie, important e să câștige echipa.”
Echipa antrenată de Adrian Abrudean nu a pierdut nici un meci până acum pe teren propriu în acest an, indiferent că a fost vorba de Liga a IV-a sau a III-a. „E un an foarte bun pentru noi, cu promovarea în Liga a III-a, plus câștigarea campionatului și a Supercupei. Până acum în Liga a III-a am făcut un sezon foarte bun, dar toate astea sunt rodul muncii noastre. Am depus mult efort ca să ajun­gem unde suntem acum. Cum se spune, «După muncă, și răsplată»” a încheiat Modan.
Pentru meciul de sâmbătă, ora 14:00, la Criș va lipsi Florin Gâlcă, suspendat după cartonașul roșu încasat la Hunedoara.
Formații probabile:
Crișul: Dagău – Lazăr, Al. Pavel, Siminic – Ciornei, Maghici, Ianc, Lezeu – Piț, Modan, Budur.
Giarmata: Narița – Sporin, Cochințu, Covăsală, Gavrilă – Stupu, Buzdugan – Rosenblum, Ochea, Călin – Beloescu.

Recomandările redacției