Deși a terminat în frunte turul ediției 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad, la şapte puncte de principala urmăritoare, CS Ineu, Crișul Chiși­neu-Criș schimbă macazaul la ni­velul băncii tehnice. La propunerea managerului Daniel Cherecheși, Consiliul de Administrație al clubului a votat pentru demiterea lui Zsolt Muzsnay și numirea lui Adrian Abrudean pe banca „alb-albaș­trilor”. „Îi mulțumim domnului Muzsnay pentru toată munca depusă la Criș și-i urăm multă baftă mai departe, iar dacă echipa va promova în Liga a III-a va fi, cu siguranță, și meritul dânsului. Din această pauză competițională, echipa va fi condusă de Adrian Abrudean și, sperăm noi, și de Remus Lung în calitate de «secund». Noul antrenor  se pliază mai bine pe proiectul nostru, cunoaște mai bine fondul de jucători din județul Arad, inclusiv juniorii pe care trebuie să-i încadrăm din timp în echipă având ca obiectiv cert participarea la baraj și implicit promovarea în Liga a III-a”, ne-a mărturisit Cherecheși.
„Știli” Abrudean e singurul antrenor ce a bătut, în calitate de tehnician al Zăbraniului, liderul și mai are la activ o promovare în eșalonul trei cu CS Ineu. De altfel, a și antrenat gruparea zărăndană în eșalonul terț (a și ajuns în urmă cu şapte ani la un baraj de promovare în trei cu Șimleul Silvaniei și Caracal), dar și pe Național Sebiș la același nivel. „Mâine seară (n.a. în această seară), voi avea prima întâlnire cu noul antrenor și vom stabili strategia pentru această iarnă, în ceea ce privește programul de pregătire, dar și lista de achiziții. Cert este că, pe lângă Hosu și Borșa, de care ne-am despărțit înainte de terminarea turului, am mai renunțat recent și la Jude și Tenche”, a mai anunțat Cherecheși.
Din cele 14 partide disputate în turul primului eșalon județean, Crișul a câștigat 12, a remizat la Socodor și a pierdut la Zăbrani. Gruparea de pe Crișul Alb are de departe și cel mai bun golaveraj al campionatului, dând primul și al treilea loc în clasamentul golgheterilor.  Vorbim despre Nicu Modan, cu 23 de reușite și Cristian Cigan, cu 18, cei doi urmând să aibă o reală concurență în Alin Mihai, care revine pe gazon după o ope­rație la genunchi. În schimb, operat la tendonul lui Achile, Claudiu Pascariu ar putea rata tot restul sezonului, sau cel mai repede va fi apt în luna mai.

Recomandările redacției