mohaÎncetul cu încetul, lotul celor de la Crişul Chişineu-Criş prinde contur. După revenirea fraţilor Caba la echipă şi semnătura lui Raşca, „oficialii” divizionarei a patra şi-au mai asigurat serviciile a doi fotbalişti pe posturi considerate deficitare de antrenorul Lucian Ciba.
În primul rând, în centrul defensivei a apărut Alexandru Albert, fostul jucător al celor de la Jiul Petroşani şi CS Vladimirescu, care a făcut cantonamentul de iarnă în curtea divizionarei secunde, CSM Râmnicu Vâlcea. Fundaşul are 26 de ani şi poate fi o investiţie pentru viitor atâta timp cât gruparea de pe Crişul Alb doreşte să prmoveze cât mai repede posibil în Liga a III-a.
Lângă Flavius Băd, în avanposturi va apărea Mohamed Izzeldin. Sudanezul de 25 de ani e stabilit de ani buni în România şi a mai evoluat la Fortuna Covaci, în Liga a II-a, dar şi la Naţional Sebiş şi Auto Timişoara. Ciba îl cunoaşte, bineînţeles, de la Sebiş şi crede în calităţile sale de vârf rapid şi tehnic.
Crişul a încheiat sâmbătă stagiul de pregătire cenralizat de pe plan local printr-un amical cu Tisa Nouă. Faur şi Raşca au adus victoria pentru echipa lui Lucian Ciba, din care nu a făcut parte Iuhaneac (bronşită). Formaţia de pe Criş are trei zile libere, iar joi o va întâlni pe Naţional Sebiş într-un nou meci de verificare.

Recomandările redacției