Crișul se întărește cu Vasinc și Mărmăneanu

0
328

În plină vacanță fotbalistică, Crișul Chișineu-Criș pare divizionara terță arădeană cea mai activă pe piața transfe­rurilor. După fundașul Calvin, formația antrenată de Adrian Abrudean a mai bătut palma cu un fost lipovan. De această dată, vorbim despre atacantul Andrei Vasinc (27 de ani), care în returul sezonului trecut a fost împrumutat la FC Hunedoara. „Știli” l-a dorit și în iarnă, dar mutarea s-a făcut doar acum, după ce aventura lui Marius Matei pe Crișul Alb nu a durat decât o jumătate de an.
În centrul liniei mediane, Crișul a pierdut doi jucători, pe Gâlcă și Ianc, așa că a insistat pentru trasferul lui Dorin Mărmăneanu. Fotbalistul de 28 de ani a făcut parte din lotul lui FC Botoșani în Liga a II-a, dar și cel al lui Dinamo II. De trei ani evoluează în seria arădenelor, la Lugoj și Deva, iar acum a acceptat oferta „alb-albaștrilor”.
„Vasinc și Mărmăneanu sunt de azi jucătorii Crișului, suntem convinși că vor confirma încrederea noastră. Am reușit deja să acoperim trei posturi importante, mai rămâne să ne orientăm spre încă un senior, maxim doi, dar și să batem în cuie juniorii pentru stagiunea următoare”, a spus Daniel Cherecheși, managerul divizionarei a treia arădene.
Totodată, conturile între Gabi Siminic și Crișul nu sunt definitiv încheiate. Fundașul stânga a cerut timp de gândire până la finalul acestei săptămâni pentru a oferi un răspuns ofertei de prelungire a contractului și a fost înțeles de „oficialii” clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.