Crișul se întărește înainte de amicalul cu Ripensia: Susan și Lazăr, variante ofensive pentru „Știli”

0
273

După 1-3 cu UTA, în urmă cu aproape două săptămâni, Crișul Chișineu-Criș își măsoară forțele cu o altă divizionară secundă. Este vorba despre Ripensia, echipă aflată pe locul 14 în clasament, în plină luptă pentru supraviețuire. Inițial, amicalul trebuia să se dispute pe Arena „Aurel Ardelean”, dar precipitațiile din ultimele zile au mutat meciul pe sinteticul din Complexul Dan Păltinișanu, din Timișoara.
Primul fluier se va auzi miercuri, de la ora 11, iar Adrian Abrudean va avea la dispoziție și ultimele transferuri. Este vorba despre doi fotbaliști cu profil ofensiv, de bandă. După ce a renunțat la salariile restante pe care le avea de luat de la Național Sebiș, Sebastian Susan a semnat cu Crișul. Fotbalistul împlinește peste 9 zile 24 de ani și e produs al fotbalului sebișean, el, de altfel, evoluând până acum doar pentru echipa locală de Liga a III-a. Faptul că are ocazia să lucreze din nou cu „Știli”, care a pregătit-o și el pe Național în urmă cu cinci sezoane, a contat în alegerea făcută, iar mâine are șansa debutului pentru Crișul.
Dar, în „alb-albastru” va evolua și Beniamin Lazăr, un fotbalist de 21 de ani care a mai evoluat în ligile inferioare din Austria. Fiindcă amicalul de acum o săptămână cu echipa a doua a lui Videoton a fost anulat, și Lazăr va fi văzut tot astăzi la lucru pentru prima oară. De altfel, Crișul nu are absențe pentru disputa cu trupa lui Sandu Pelici, care și-a pierdut golgheterul în această iarnă. Albert Voinea a plecat la Turris Turnu Măgurele pentru 60 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.