Crișul și-a betonat centrul defensivei cu Lang și Tătaru: „Fotbaliști puternici”

0
362

Crișul Chișineu-Criș este prima divizionară terță arădeană care oficializează primele transferuri pentru partea a doua a ediției de campionat 2018-2019. După despărțirea de Alin Gligor, formația „alb-albastră” și-a asigurat centrul defensivei cu doi fotbaliști cu evoluții constant bune în eșalonul trei, oferindu-i – totodată – posibilitatea lui Adrian Abrudean să ia în calcul și o urcare a lui Alin Pavel la mijlocul terenului.
Lorand Lang are 21 de ani și s-a despărțit de liderul seriei a 5-a, ACS Fotbal Comuna Recea, pentru a veni la Crișul Chișineu-Criș. Cel de-al doilea fundaș central luat de formația de pe locul 3 în seria a IV-a este ceva mai experimentat și a fost titular în turul campionatului la Metalurgistul Cugir. Ionuț Tătaru are 29 de ani și a jucat la Pandurii Târgu Jiu, Minerul Lupeni, Drobeta-Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. „Trebuie să suplinim plecarea lui Alin (n.a. Gligor) și am reușit cu doi fotbaliști puternici, cu gabarit, despre care știm că au evoluat constant bine pentru echipele de club de la care vin. Avem încredere în ambii, sunt sigur că se vor integra rapid și-și vor aduce contribuția la rezultatele bune pe care ni le dorim și în retur. În plus ne oferă și alte soluții tactice”, spune „Știli” Abrudean, tehnicianul Crișului.
După „divorțurile” de Stegaru, Mihai, frații Bodri și Deliman, formația de pe Crișul Alb mai rămâne pe piață pentru încă unul-doi juniori Under 19, un mijlocaș central ofensiv și un atacant. Altfel, fotbaliștii și-au încasat
nainte de Crăciun salariul pe luna noiembrie din partea managerului clubului, Dani Cherecheși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.