Crișul vrea să șteargă impresia proastă lăsată cu liderul, cu un succes în fața Horezului

0
195

Chiar dacă FC U Craiova 1948 pleca favorită, Crișul Chișineu-Criș nu s-a ridicat niciun moment la înălțimea unui derby de clasament. Vă reamintim că pe „Municipalul” din
Filiași s-au înfruntat primele două echipe clasate, iar deznodământul a fost un dur pentru gruparea din județul nostru: 0-5. Bineînțeles, rezultatul a și aruncat Crișul în afara podiumului, până pe locul 7, însă diferența de poziția secundă este de numai două puncte.
Iar formația ce ocupă acest loc, Flacăra Horezu, chiar vine pe arena „Aurel Ardelean” sâmbătă, începând cu ora 15, așa că elevii lui Adi Abrudean au prilejul să urce din nou în clasament, dar mai ales să se revanșeze rapid în fața susținătorilor. „A fost un duș rece partida de la Craiova. E drept că sunt locul 1 și au un lot de jucători cu mult peste nivelul Ligii a III-a, dar și noi ne-am prezen­tat lamentabil și ne-au taxat. Nu mai avem ce face acum decât să strângem rândurile, mai ales că sâmbătă o întâlnim pe Horezu, o echipă la fel de puternică. Dacă nu mă înșel, au 5 jucători care au evoluat și în Liga 1, dar nu ne temem. Știm ceea ce putem, mai ales acasă, așa că țintim toate cele trei puncte. Acestea ne sunt necesare pentru că vrem să mai urcăm în clasament și să îi mulțumim și pe exigenții noștri suporteri, care ar dori să câștigăm toate partidele. Dar, mai vrem să demonstrăm și că meciul cu Craiova a fost un accident”, a spus Raul Ember, mijlocașul de 31 de ani al Crișului.
Flacăra Horezu este la a treia vizită în județul nostru și nu a cunoscut gustul înfrângerii. La Sebiș a câștigat cu 2-0 chiar în prima etapă, iar acum două săptămâni impunea remiza la Cermei (1-1) chiar prin arădeanul Cristi Munteanu.
Sabău este suspendat la Crișul pentru cumul de cartonașe galbene, iar Mărmăneanu accidentat. În schimb, Ciornei e din nou la dispoziția staffului tehnic.
Formații probabile:
Crișul: Pașcalău – Onuțan, Pavel, Calvin, Suslak – Clej, Ember, Cocian – Piț, Modan, Roșu.
Horezu: R. Popa – Samson, C. Munteanu, Dinu, Bîrziche – Precup, Nistor – A. Popa, Preda, Georgescu – Mansour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.