Poliţia australiană se află în căutarea a patru indivizi care au lăsat trei crocodili de apă sărată subnutriţi într-o şcoală, după ce au spart-o pentru a fura echipamente informatice, relatează Reuters online.

Poliţia a spus că aceştia au intrat duminică dimineaţa în Colegiul Taminmin situat în oraşul Humpty Doo, după ce au împins crocodilii înăuntru printr-o fereastră spartă.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere indivizii pot fi văzuţi în timp ce furau un monitor de calculator înainte de a fugi.

Patrulele au spus că reptilele, care aveau gura legată cu bandă adezivă, au fost probabil luate de la o fermă de crocodili din apropiere, dar că este puţin probabil ca acestea să supravieţuisască într-o stare de sănătate atât de precară.

„În principal piele şi oase, nu mai au multă carne pe ei; au fost chiar liniştiţi şi uşor de prins”, a declarat pentru postul de radio ABC, un membru al patrulei.

„Vom afla de la ce fermă sunt şi vom încerca să îi ducem înapoi la acea fermă, însă având în vedere condiţia în care se află, este posibil ca ei să fie distruşi”.

Recomandările redacției