Crucea Roșie Arad organizează cursuri gratuite pentru infirmiere

0
604

crucea%20rosie[1]

Arădencele se pot califica gratuit ca infirmiere, prin filiala locală de Cruce Roșie.Până în luna august a anului, în Arad se derulează un curs organizat de către Societatea Naţională de Cruce Roşie din România în cadrul proiectului strategic “Pro-Sănătate  – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică, Catalitica în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC. Grupul țintă al proiectului este format din angajati necalificați,cu vârste între 18 și 64 de ani, pentru domeniul în care lucrează sau cu un nivel scăzut de calificare.

Prin participarea cursanţilor înscrişi la program se vizează îmbunătăţirea nivelului de calificare a forţei de muncă, dezvoltarea competenţelor profesionale, creşterea oportunităţilor de accesare a altor posturi şi de avansare în cadrul pieţei muncii, asigurarea stabilităţii postului, precum şi creşterea accesului la metode alternative moderne de formare continuă, conţinuri şi metode adecvate specificului grupului ţintă şi priorităţilor actuale în domeniul medico-social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.