cruceaO campanie de strângere de ajutoare, precum şi o şcoală de vară pentru copii sunt lansate de Crucea Roşie Arad, cu pri­lejul aniversării a 137 de ani de activitate.
Filiala judeţeană de Cruce Roşie mar­chează anul aniversar într-un nou sediu, aflat pe strada Ceahlău din municipiu. Organizaţia locală derulează o serie de proiecte atât de ajutoare a persoanelor vulnerabile, cât şi de educare şi instruire a tinerilor. „Ne mândrim cu realizări deosebite, cu o serie de acţiuni concrete, printre care amintim: campania «Arădeni pentru arădeni», «Banca de Alimente», proiecte sociale pentru copii, tabere de pregătire pentru voluntari, tabere internaţionale şi instruire de acordare de prim ajutor. Am asigurat pregătire pentru voluntari în tabere, acordare prim-ajutor şi participari la concursuri de dezastre“, a susţinut Iudita Cuvineanu, directorul Crucii Roşii Arad.
Crucea Roşie Română a aniversat 137 de ani de activitate, în această perioadă fiind organizate o serie de acţiuni şi campanii.

Recomandările redacției