Crucea Roșie sărbătoreşte 140 de ani de la înființare

0
129

Crucea Roșie Arad celebrează un moment de referință pentru organizație. Crucea Roșie Română împlinește 140 de ani de la înființare, perioadă în care s-a aflat mereu în prima linie a asistenței umanitare prin suportul pe care l-a acordat.

„Crucea Roșie Română marchează 140 de ani de activitate umanitară neîntreruptă. Suntem recunoscători nenumăratelor generații de voluntari care au acordat de-a lungul timpului ajutor tuturor celor în nevoie, indiferent de condiții. Faptele de excelență din istoria acestei organizații ne motivează și ne obligă să ne adaptăm mereu la ce este nou și să rămânem în prima linie a sprijinului umanitar. Vom continua să aducem bucurie și speranță celor care au nevoie de noi”, a spus Iudita Cuvineanu, președinte al filialei arădene de Cruce Roșie.

Anul acesta, Crucea Roșie a acordat ajutor locuitorilor din județ, afectați de inundații, prin trimiterea de donații. Voluntarii organizației arădene au prticipat la campanii umaniare pentru familiile sărace și pentru copiii defavorizați. De asemenea, organizația a participat la concursuri de acordare de prim ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.