crusoveanuFost căpitan la FC Olt, Cosmin Crușoveanu a fost prima achiziție importantă a verii la Pîncota. Despărțirea sa de slătineni a fost oarecum surprinzătoare, însă experimentatul apărător transmite că e concentrat pe obiectivul alb-negrilor.
„Recunosc că am rămas cu un gol în suflet după plecarea mea de la FC Olt, dar acum sunt la Pâncota și o să încerc să-mi fac treaba cât mai bine pentru formația la care evoluez. Meseria mea este să joc fotbal și atât, nu pentru orgolii. Orgolii sunt la fiecare meci, pentru că îmi doresc să câștig fiecare partidă”, a punctat fotbalistul, unul din cei mai constanți oameni ai Șoimilor în prima parte de campionat.
„Sigur, în afara terenului sunt prieteni cu majoritatea băieților de acolo, însă pe teren am fost simpli adversari, nu ne leagă nimic”, a adăugat Crușoveanu.
Pâncota a rămas fără victorie și după al treilea meci pe teren propriu, însă fundașul central spune că vor veni și vremuri mai bune: „Nu e o situație de criză. Suntem o echipă mică, la început de drum, odată cu prima victorie vor veni și celelalte. Este un campionat echilibrat, greu, vedeți că multe echipe nou promovate câștigă, iar o formație ca Poli Timișoara pierde două meciuri consecutive. Ăsta este fotbalul, de asta este frumos, într-o săptămână te bucuri, în alta plângi. Nu avem ce face, trebuie să mergem înainte și să încercăm să scoatem maxim din fiecare meci. Suntem de abia la început, campionatul este lung și sperăm să fie bine la final”.

Recomandările redacției