După ce Semlecana Semlac și-a asigurat promovarea din Liga a V-a încă de acum 9 zile, duminică seară a fost rândul celor de la CS Beliu să sărbătorească. „Alb-negrii” s-au impus cu 5-1 pe terenul din Dezna, după reușitele semnate Toma (42), respectiv Fl. Popa (42, 56 și 75), Țîrban (45) și Ruja (55), dar punctele nu ar fi fost de ajuns dacă Avîntul Tîrnova ar fi câștigat și ea în ultima rundă. Fiindcă și așa nu a ținut morțiș să urce în Liga a IV-a, teamul lui Nelu Farcaș a pierdut cu
3-1 la Satu Nou și a fost întrecut de beleni. „Azi ne bucurăm, luăm doar o săptămână de vacanță și ne apucăm de treabă. Greul de abia acum începe”, a fost reacția la cald a antrenorului campionilor Seriei B a Ligii a V-a, Costel Filipaș.
După cum vă spuneam, Semlecana a avut certitudinea promovării încă după finalul partidei de la Șofronea, cu Aqua Vest, dar sărbătoarea a fost amânată pentru duminică. La ultima apariție stagională în fața propriilor suporteri, „Bebe” Mitu și colegii săi au trecut și de Atletico Arad, cu 5-4 și și-au primit medaliile, cupa și tricourile de campioni ai Seriei A din mâna lui Adi Lucaci, președintele AJF Arad și a secretarului instituției, Vasile Rad.
Rezultatele complete ale ultimei etape:

Seria A: Șoimii Livada – CS Aluniș 2-3, Voința Macea – Mureșul Zădăreni 6-6, Viitorul Pereg – Luceafărul Munar, oaspeții nu s-au prezentat, Înfrățirea Iratoșu – Aqua Vest 5-2, Semlecana Semlac – Atletico Arad 5-4, Gloria Secusigiu – Șoimii Lipova 2-2, F.O. Sînpetru German – CS Dorobanți 5-0, Unirea Șeitin – Olimpia Bujac 2-1

Clasament


· Atletico Arad a retrogradat în Liga 6-a

Seria B: Podgoria Șiria – Viitorul Șepreuș, oaspeții nu s-au prezentat, Unirea Gurahonț – Olimpia Bocsig 3-8, Podgoria Ghioroc – Flacăra Țipar 9-1, Viitorul Satu Nou – Avântul Târnova 3-1, Cetate Dezna – CS Beliu 1-5, Crișul Alb Buteni – FC Sântana 10-3, Frontiera Pilu – Victoria Seleuș 2-1, FC Zimandu Nou a stat.

Clasament

Recomandările redacției