CS Box Club Arad își redeschide porțile pentru iubitorii sportului cu mănuși

0
547

Un consacrat club de box din Arad își redeschide porțile pentru iubitorii sportului cu mănuși. Este vorba despre CS Box Club Arad, o fabrică de campioni ce a adus mândrie orașului nostru de-a lungul vremii. Antrenorul Adolf Ivanovici, unul dintre antrenorii consacrați din România, revine în box după o pauză de șase ani. Acesta a adus mari campioni precum: Andrei Buda, campion naţional de tineret, apoi convocat la lotul de seniori al României; Adrian, fratele său, medaliat cu bronz, tot la tineret; Silviu Antohe, Gabriel Lefter, multiplu medaliat la juniori, tineret şi seniori; Alexandru Grancea, Alexandru Cristofer, dublu vicecampion de seniori, Cristian Irimia şi Adrian Popuţea, medaliat cu bronz la Campionatul European de la Moscova.

Clubul este situat în cadrul Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad, iar cei interesați pot veni de luni până vineri de la ora 18 la 20 pentru a vedea ce înseamnă sportul cu mănuși. Antrenorul Ivanovici așteaptă atât copii cât și pe cei mai mari care doresc să facă mișcare pentru sănătate.

Doresc să mulțumesc doamnei Piroș Olimpia de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad, deoarece avem contract de protocol cu centrul școlar. Avem și copii din cadrul școlii care practică acest sport și chiar dacă poate nu vor ajunge la performanță sportul îi ajută atât pentru sănătate cât și pentru dezvoltarea lor și socializare. Doresc ca în câțiva ani să aduc academia la cel mai înalt nivel din România“, ne-a declarat antrenorul Adolf Ivanovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.