CS Craiova află pe 28 mai dacă are dreptul să promoveze

0
126

craComitetul Executiv al FRF va analiza în şedinţa din 28 mai posibi­litatea convocării unei Adunări Generale extraordinare pentru clarificarea situaţiei CS Universitatea Craiova, club neafiliat la federaţie, a declarat, joi, ofiţerul de presă al fe­deraţiei, Gabriel Berceanu.
„S-a decis ca la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv din 28 mai să se discute, să se supună spre votare oportunitatea unei Adunări Generale extraordinare care să clarifice această situaţie. Amânarea este justificată prin necesitatea unei opinii juridice vizavi de ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare”, a spus Berceanu.
La 5 martie, finanţatorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a obţinut în cadrul Adunării Generale a FRF nesupunerea la vot a afilierii clubului CS Universitatea, susţinând că nu există nicio decizie a Comitetului Executiv de afiliere provizorie a acestui club la Federaţie.
Afilierea definitivă a CS Universitatea Craiova a fost amânată până când Comisia Juridică a FRF îşi va spune punctul de vedere. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, declara în 9 aprilie, că gruparea CS Universitatea, susţinută de Primăria Craiova, nu are drept de promovare în Liga I, conform unei prevederi din statutul Federaţiei Române de Fotbal.
CS Universitatea Craiova este lider în seria a doua a ligii secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.