Prosport.ro susține că pauza provocată de COVID-19 a adus multe tensiuni la CFR Cluj. Dan Petrescu și George Țucudean nu s-ar mai înțelege deloc, iar atacantul are tot mai mici șanse să rămână la echipa campioană. Contractul îi expiră în câteva săptămâni, iar șefii nu i-au propus o nouă înțelegere.
Imediat, s-a speculat că atacantul arădean va ajunge la una dintre echipele „roș-albe” la care a evoluat în cariera sa, UTA și Dinamo.
Din informațiile noastre, discuții cu conducerea „Bătrânei Doamne” nu s-au purtat, pentru simplul fapt că antrenorul Laszlo Balint are alte priorități acum, cu atât mai mult cu cât FRF-ul a optat pentru varianta play-offului la Liga a II-a, cu înjumătățirea punctelor.
Se pare că nici „câinii roșii” nu au insistat prea mult, iar pe „fir” ar fi intrat CS Universitatea Craiova. AntenaSport chiar susține că atacantul arădean de 29 de ani a acceptat deja oferta oltenilor, urmând să fie parafate și actele cât de curând.
Proiectul formației din Bănie l-ar atrage pe fotbalistul cotat de transfermarkt la 1,4 milioane de euro și din perspectiva cuceririi unui al cincilea titlu de campion al României, cu patru echipe diferite.
E posibil ca ruptura dintre dintre CFR și Țucudean să aibă la bază și problemele la inimă ale arădeanului, descoperite anul trecut. Fotbalistul arădean a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Țucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani.
„Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că „Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contribuţia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el”, scriau cei de la CFR Cluj la acel moment.

Recomandările redacției