În weeekend, la Săcele, pe terenul „Precizia”, s-a desfășurat Turneul Final la categoria de vârsta Under 14 din cadrul Campionatului Național de MiniRugby. Printre participante s-a aflat și formația Clubului Sportiv Universitatea Arad, care, în cele din urmă a urcat pe podiumului de premiere.
Cele zece finaliste au fost împărțite în trei grupe, arădenii învingându-și ambele adversare. A fost 10-7 cu CS Aurora Băicoi și 14-0 cu gazdele de la Rugby Săcele, scoruri la care CSU a intrat în careul „careul de ași”. Din păcate, semifinala cu CSS Gura Humorului a fost pierdută la limită, 5-7, astfel că arădenilor le-a rămas doar șansa medaliilor de bronz. Iar acestea au și fost cucerite după 5-0 cu CSȘ Bârlad, eseul fiind opera lui Manoilă.
Așadar, formația CS Universitatea Arad urcă pe podiumul național la naționalele de rugby Under 14, după Șoimii București (câștigătoarea trofeului) și teamul din Gura Humorului.
Mario Perici, Elisei Rostaș Popa, Cris­tian Luca, Daniel Trifa, Cristian Mariș, Robert Lingurar, Mario Fânea, Paul Milutin, Vlad Stoica, Eduard Vasiluță, Marian Manoilă, Andrei Tent, Andrei Berchi, Armando Berchi, Alvaro Berchi, Fabian Farcaș, Sebastian Hojda, Lyam Matei, Rareș Burdea, Răzvan Gârbovan, Bogdan Gârbovan și Lucian Roșu formează lotul medaliat cu bronz în județul Brașov. Antrenorii tinerilor rugbiști sunt Marian Grindei, Constantin Miu și Daniel Perici.

Recomandările redacției