csik1Olimpia Satu Mare și-a respectat firma de echipă ce dă lovitura pe final și a plecat cu toate punctele din Calea Aurel Vlaicu. Dragoș a înscris în cel de-al treilea minut de prelungire și a declanșat fiesta în rândul „galben-albaștrilor”. „Se pare că ne place adrenalina din moment ce marcăm atâtea goluri decisive pe final, însă, până la urmă, e vorba și despre o pregătire fizică bună”, și-a început declarația despre meci Tiberiu Csik.
Rugat să comenteze puțin desfășurarea disputei cu „textiliștii”, antrenorul lui „Oli” a adăugat: „Tot ce-mi doream a fost să nu greșim, dar, din păcate, s-a întâmplat odată și am plătit. Apoi, din fericire, nu am mai făcut erori mari. Pe atac, speram să le punem probleme arădenilor, știind prin ce situație grea au trecut în această vară. UTA are destui jucători buni, doar că nu sunt prea pregătiți. Când se va întâmpla asta, echipa va arăta bine. Noi ne pregătim în detaliu pentru fiecare meci, indiferent de numele adversarului, pentru că vrem să strângem cât mai multe puncte”.
Csik nu crede că remiza era neapărat scorul corect în meciul de sâmbătă seara. „Egalul, rezultat echitabil? Numai dacă ții cu UTA, altfel nu prea cred. Conform celor întâmplate pe teren, noi am fi meritat 2 puncte și UTA unul, dar se știe bine că acest lucru nu e posibil”.
Cu 8 puncte, sătmărenii fac parte din plutonul fruntaș în clasament, dar tehnicianul lor îi ține cu picioarele pe pământ. „Nici eu și nici echipa mea nu e visătoare, nu ne gândim la play-off. Scopul nostru este să rămânem în Liga a II-a, ne știm exact locul. Deocamdată, rezultatele ne ajută, sper să fie așa în continuare, iar dacă am prinde primele șase locuri chiar ar fi o performanță”, a adăugat Tibi Csik.

Recomandările redacției