csikOlimpia Satu Mare este surpriza plăcută a debutului de sezon în Seria de Vest a ligii secunde. Nou-promovata a strâns 5 puncte în compania unor echipe cu pretenții, iar acum dorește să o încurce și pe „Bătrâna Doamnă”.
Fără să-și fi studiat în cele mai mici detalii următorul adversar, antrenorul „galben-albaștrilor” susține că știe la ce să se aștepte sâmbătă seara la Arad. „Fiindcă e gazdă și are foame de puncte, UTA va încerca să ne domine, să-și impună jocul, dar avem armele să ne opunem și să-i contracarăm pe arădeni. Și mai știu ceva, jocul greșeala așteaptă, sper să profităm de cele ale adversarilor, căci nu există echipă perfectă”, a precizat Tiberiu Csik, care nu i-a văzut pe „texti­liști” jucând în acest sezon. „Nu am o înregistrare cu vreun meci de-al lor, dar m-am documentat de pe internet, le știu bine echipa. Din câte am înțeles, au pierdut nemeritat puncte în primele meciuri de campionat, iar asta înseamnă că vor dori foarte mult să câștige cu noi. Dar, să nu se uite că sistemul competițional din acest an ne obligă să nu lăsăm niciun punct pe drum, indiferent de obiective. Oricum, cred că la ora asta nu există echipă ce nu vrea să termine în primele șase sezonul regulat”, mai spune fostul stelist.
Acesta admite faptul că elevii săi au marea calitate de a crede în forțele lor până la ultimul fluier al arbitrului, dar speră ca data viitoare scenariul să fie altul: „Aș prefera să marcăm mai repede și să ținem de rezultat, însă e bine că avem forța de a reveni. Fiind nou promovați, s-ar putea să avem trac la început, iar apoi când vedem că se poate, că nu suntem cu nimic mai prejos decât alții, să punctăm și noi pe tabelă. Oricum, le repet mereu jucătorilor mei, fără dăruire și concentrare e greu să obținem rezultatele dorite”, a adăugat tehnicianul lui „Oli”, care, în afara rebelului Gavrilescu, are toți fotbaliștii apți pentru deplasarea de la Arad.
Sătmărenii se vor obișnui și cu lumina reflectoarelor și asta pentru că se vor antrena la baza sportivă Rania, deținută de fostul internațional Daniel Prodan.

Recomandările redacției