CSM Arad şi-a premiat performerii anului

0
229

csm Ca în fiecare sfârşit de an, Clubul Sportiv Municipal Arad a organizat ieri, într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, „Gala Laureaţilor”, eveniment desfăşurat în cadrul complexului de tenis de masă „Emil Prokopecz”. Cu această ocazie, au apărut sub lumina reflectoarelor cei mai buni sportivi din 2014, formatul de premiere fiind structurat pe patru secţiuni: sportivi de performanţă cu repre­zentare internaţională, sportivi consacraţi, sportivi de perspectivă şi echipa anului. În acest fel, s-a dorit evidenţierea unui număr cât mai mare de sportivi cu rezultate notabile în acest an, atât pe plan intern cât mai ales internaţional.
 Dodean, Vizitiu, Balint şi Rusu – cei mai buni în 2014
Cea mai bună junioară a anului a fost desemnată jucătoarea de tenis de masă Bernadett Balint (antrenor Cristian Dodean), triplă medaliată la Campionatele Europene de juniori I. Cel mai bun junior este atletul Raul Rusu (antrenor Constantin Miclea), medaliat cu bronz în proba de aruncare a suliţei la Campionatul Balcanic de juniori I. Cea mai bună senioară a fost desemnată jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean (antrenor Cristian Dodean), ocupantă a locului cinci cu echipa României la Campionatele Mondiale, în vreme ce seniorul numărul 1 este halterofilul Florin Vizitiu (antrenori Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan), triplu medaliat european de juniori I.
 Tenisul de masă dă echipa anului
La aceeaşi categorie, a sportivilor cu reprezentare internaţională, au mai fost nominalizaţi următorii sportivi: atletul Andrei Gag, talerista Lucia Mihalache, tenismenul Marius Copil, kaiaciştii Gorbe Ladislau, Alexandru Stoian şi Gheorghe Faur, pistolarul Casian Codrean, atletul Denis Both, Marius Mascovits, de la volei pe plajă şi judoka Kinga Bleiczifer. Echipa anului este gruparea feminină de tenis de masă, medaliată cu argint în Superliga Naţională, în componenţa: Bernadett Balint, Andreea Fistyulof, Diana Lupu şi Andreea Dodean, antrenor Cristian Dodean. Alţi 14 sportivi au fost premiaţi la categoria sportivi consacraţi, iar alţi 20 au fost nomina­lizaţi la categoria sportivilor de perspectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.