csmDacă pentru arădeni sezonul de volei în sală a luat sfârşit, de aici încolo încep pregătirile pentru Campionatul Național de plajă. La juniori şi cadeţi, Aradul se va baza pe perechile de la UVVG ProVolei şi Hand United, iar la seniori cuplul principal rămâne Marius Maskovits – Moisă Abrudan, reprezentanţi ai CSM Arad.
Marius are de apărat 8 titluri naţionale consecutive, ultimul obţinut chiar alături de actualul său coleg. „Cam de o săptămână am început pregătirile pentru noul campionat, care, din câte se pare, va avea loc la sfârşitul lunii iulie, la Oradea. Va fi un sezon dificil, s-a simţit în fiecare an că adversarii sunt tot mai puternici. Plus că perioada de pregătire este mai scurtă ca în alţi ani. Dar nu ştiu ce va fi, o să vedem ce o să iasă”, a spus Marius Maskovits.
Marius a abordat sezonul de volei în sală din dublă postură: jucător la seniorii UVVG ProVolei şi antrenor la juniorii clubului arădean. Cu seniorii a terminat pe 4 în A2 Vest, iar cu juniorii a ajuns în turneul semifinal de promovare. „A fost un sezon chiar foarte bun, mai cu seamă că în toamna anului trecut nu ştiam ce vom face. Iar câştigul, aşa cum spunea şi profesorul Radu Sabău, sunt cei tineri. Sunt patru jucători care s-au integrat foarte bine la seniori. Asta trebuie urmărit acum, promovarea tinerilor la echipa mare”, a mai spus Maskovits.

Recomandările redacției