CSM București – Ferencvaros 25-19 – Neagu a revenit pe teren

0
342

Echipa condusă de Adrian Vasile a obținut două victorii și a suferit o înfrângere în primele trei partide: 31-26 cu Metz (pe teren propriu), 30-29 cu Esjberg (în deplasare) și 25-30 cu Vipers (în deplasare). Fosta Ferenvaros, a jucat doar două meciuri, alte două fiind amânate. Echipa maghiară a pierdut cu Rostov Don (25-26) pe teren propriu, dar a răpus formația Esjberg, în deplasare, scor 24-21.
Vestea bună pentru echipa din Capitală e dată de revenirea în lot a Cristinei Neagu. Interul stânga revine după ce timp de două săptămâni a stat în carantină. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani a fost depistată pozitiv la Covid-19, dar s-a vindecat iar ieri intrat pe teren pentru trupa lui Adrian Vasile.
Tigroaicele au reușit să se impună încă de la început, iar pe finalul reprizei echipa lui Adrian Vasile conducea cu două puncte.
Ferencvaros nu a reușit să facă față CSM București, iar partida s-a încheiat 25-19, în meciul care a consemnat revenirea Cristinei Neagu, după ce fusese infectată cu coronavirus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.