CTP a făcut schimbări în programul circulației autobuzelor în județ

0
351

Arădenii care circulă cu autobuzele în județ, trebuie să știe că, de curând, Compania de Transport Public (CTP) a făcut unele modificări în regimul de circulație al acestora. Programul de transport public de persoane se modifică prin vot în Consiliul Județean, întrucât CTP este în subordinea CJA. Schimbările s-au făcut lu­ându-se în calcul doleanțele mai multor arădeni, pe care și le-au exprimat către CTP.
Astfel, prin aprobare în CJA, traseul Şepreuş – Chişineu Criş – Arad s-a suplimentat cu o cursă, pe perioada cursurilor școlare. Inițial, era o singură cursă, de luni până vineri, iar acum a fost introdusă cea de a doua cursă, cu plecare din Şepreuş la ora 7.00 și retur din Arad la ora 13.20.
Pe traseul de autobuz Pere­gul Mare-Pecica s-a suplimentat numărul de stații în satul Peregul Mic. Orarul autobuzelor de pe traseul Ineu s-a modificat, acum fiind 14.20 plecarea din Ineu (ini­țial 14.30), respectiv 14.45 din Moroda (inițial 14.55). De asemenea, s-au redus timpii de deplasare pe traseul Dorobanți-Arad, de la 57 minute la 40.
„Răspundem astfel dolean­țelor cetățenilor, atât în ceea ce privește numărul de curse, cât și ora de plecare. Foarte importantă a fost suplimen­tarea cu o cursă a traseului Arad-Chișineu Criș-Șepreuș, datorită fluxului mare de elevi. Dorim să asigurăm cetățenilor un transport civilizat și, mai ales, sigur”, a spus Claudiu Godja, directorul Companiei de Transport Public Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.