Parcul auto al Companiei de Transport Public a crescut cu 5 autobuze Euro 6, fabricate în 2018 şi 3 care sunt Euro 3, fabricate în 2004, acestea din urmă fiind autovehicule rulate. Investiţia se înscrie în programul anual de investiţii al companiei, finanţarea fiind asigurată din bugetul local al Municipiului Arad.

Cele 8 autobuze au intrat recent în dotarea parcului auto al CTP. Sunt autobuze pe care Primăria le-a finanţat, valoarea investiţiei în cazul celor 5 autobuze oi ridicându-se la aproximativ 550.000 de euro, plus TVA, ceea ce înseamnă 130.000 euro bucata”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

În ultimii doi ani de zile, parcul auto al Companiei de Transport Public a fost îmbunătăţit prin achiziţia de maşini noi, cum sunt cele din spate, cât şi second hand-uri, dar vorbim despre maşini rulate fabricate în 2004 – 2008. Autobuzele Isuzu au o capacitate de 22 locuri pe scaune şi sunt de ultimă generaţie, astfel că ajutăm şi la diminuarea poluării în oraş şi la un transport cât mai confortabil şi mai sigur pentru cetăţeni ”, a declarat directorul CTP Arad, Claudiu Godja

Recomandările redacției