Cu 30 de minute bune nu se face primăvară: Millenium Giarmata – Șoimii Pâncota 2-0

0
292

cueflDan Cuedan a păstrat „rețeta” din amicalul de la Sânmartin, împărțindu-și lotul în două echipe distincte pentru jocul cu o altă divizionară a treia. Contra celor de la Millenium Giarmata, însă, titularii nu au mai putut repara ce a stricat „garnitura” secundă și meciul
s-a încheiat cu victoria timișenilor. A fost 2-0, prin „dubla” semnată Leonte cu largul concurs al defensivei pâncotane.
„Am luat foarte ușor cele două goluri în minutele 23 și 50, după care am schimbat total echipa. Din minutul 60 până la final, am avut 4-5 ocazii clare de gol, prin Gavrilescu, Enciu, Gîlcă și Cuedan, dar și un penalty ratat prin Flavius Cuedan. Practic, am jucat așa cum ne doream de abia în ultimele 30 de minute pe un teren destul de rău și în condițiile în care am avut în spate trei antrenamente grele în această săptămână”, a caracterizat pe scurt amicalul de pe terenul din câmp al localității timișene Fibiș antrenorul Pâncotei.
Neavându-i la dispoziție pe Rusu și Polgar, ambii în proces de recuperare după accidentări mai vechi, dar nici pe Suciu, care a acuzat o contractură musculară după meciul de la Sânmartin,  Cuedan a folosit următorii jucători contra Giarmatei:
Pâncota (primele 60 de minute): Pașcalău (46 Irimia) – Pantea, Traore, Lung, Vițu (30 Dan) – Huțanu, Mitu, Dubeștean, Bulzan – Burian, Sălăjan.
Pâncota (utimele 30 de minute): Irimia – Maghici, Lengyel, Traore, Siminic – Gîlcă, Issa, Cuedan, Gavrilescu – A. Mihai (82 Sălăjan), Enciu.
La Millenium, fostul utist Diarra a fost integralist, evoluția fiind apreciată inclusiv de conducerea pâncotană prezentă la meci prin Pavel Piroș și Bebe Bontea.
„Șoimii” vor disputa următorul ami­cal tot în județul Timiș, cu divizionara secundă, ACS Poli, sâmbătă de la ora 11. Luni, „alb-negrii” vor pleca în cantonament la Gîrda de Jos. Din păcate, după testul cu Giarmata, pe lista de indisponibili s-a înscris și Alin Mihai, care a suferit o entorsă de genunchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.